E - Sentry

Een tagging- systeem op basis van NFC speciaal ontwikkeld voor onderhoud.

Deze low cost tags maken het mogelijk om informatie te delen met andere collega's of andere ploegen. 

Simpele quick tags kunnen informatie opnemen die via NFC wordt geschreven op de tag. Het E-sentry systeem gaat nog een stapje verder en zorgt er voor dat je in de cloud informatie kan verzamelen van het onderhoud dat uitgevoerd werd of nog moet gebeuren. Elke CAP- serie zal uitgerust worden met deze tag om van elk venster ook een slim venster te maken.

Voorlopig enkel NFC toestellen met Android

E - Sentry

E-Sentry QwikTAG

De QwikTAG is een gegevensdrager waarbij iemand een boodschap kan achterlaten voor een ander persoon, of informatie kan bewaren tot hij terug op dezelfde locatie komt. Deze TAG bevat geen code. Iedereen kan deze TAG overschrijven.

E-Sentry Connect

De E-Sentry Connect bevat een structuur met labels. Het is mogelijk om zelf een layout te geven aan de informatie die je wenst achter te laten. Aan deze Tag kan een code gekoppeld worden.

Via deze TAG kan je gegevens opslaan zoals het gebouw, de site,  welke apparatuur je gebruikt hebt, het nummer van het IR window, transmissie, alarm temperatuur, datum/tijd, naam operator, gegevens van de inspectie

E-Sentry Cloud

De E-Sentry Connect kan gekoppeld worden aan de cloud. Deze geeft de mogelijkheid om de gebruikers te beheren, rapporten te genereren, alarmen te genereren op basis van input, inspectieroutes maken, verzenden en ontvangen van gegevens en nog veel meer.

E-sentry brochure

info@thermalfocus.eu   |  De Vijf Kuilen 2 - 2380 Ravels - tel.+32 14 42 96 50

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black